Kindermassage & Behandelingen

Onbezorgd gelukkig zijn, dat gun je ieder kind. soms is daar een beetje hulp bij nodig. Veel kinderen zijn gevoelig voor factoren als drukte of onrust in hun omgeving. Ook onzekerheid, faalangst en bang zijn om gepest te worden kunnen een rol spelen. Je ziet dat een kind zich rot voelt. Een massage of andere behandeling kan helpen om een kind weer in balans te brengen.  Voor kinderen zijn er verschillende behandelingen. Kinderen krijgen veel te verwerken en de eisen die de maatschappij aan ze stelt liggen soms wel erg hoog.  Aan het

Aanbod

KINDERMASSAGES OP SCHOLEN

Massage op school om pesten te voorkomen? Het werkt! Volgens de methode van Jørn Jørgensen uit Denemarken leren kinderen om elkaar aan te raken over de kleding heen. “Iemand die je aanraakt, doe je geen kwaad” is de gedachte. Wij begeleiden scholen om deze methode te gebruiken.

LEES MEER >

KINDERMASSAGE

Onbezorgd gelukkig zijn, dat gun je ieder kind! Soms is daar een beetje hulp bij nodig.

LEES MEER >

VOEDING & MINERALEN

Goede voeding is de grootste investering die we onze kinderen kunnen meegeven. Bij een verstoorde mineraalopname ontstaan er namelijk klachten.

LEES MEER >

BACH BLOESEM REMEDIES

Dr. Edward Bach kwam tot de ontdekking dat de oorzaak van ziekte ligt in het gevoelsleven van de mens. Hij stelde 38 plantaardige remedies samen.

 

LEES MEER >