Ontspanning & Behandelvormen

Iedere dag zou een dag met een zonnetje moeten zijn. Helaas is dat niet zo. We worden dagelijks geconfronteerd met allerlei vormen van stress. Hierdoor kunnen lichamelijke klachten ontstaan. Preventief voor jezelf zorgen draagt er aan bij om optimaal te kunnen blijven functioneren. Onze behandelingen

Behandelvormen

QUANTUM TOUCH

Het lichaam heeft een onvoorstelbare mogelijkheid om zichzelf te genezen, Quantum Touch helpt om dit proces te activeren. Een  Quantum Touch behandeling voor pijn en ontstekingen leidt vaak met enkele behandelingen tot een succesvol resultaat.

ONTSPANNINGSMASSAGE

Een ontspanningsmassage werkt, zowel lichamelijk als geestelijk, preventief voor het behoud van een goede gezondheid. Bij de ontspanningsmassage worden vooral de rug, nek en schouders behandeld. Hier zitten de meeste vastzittende spieren die spanningsklachten veroorzaken in het lichaam.

LEES MEER >

LEES MEER >

HOOFDPIJNMASSAGE

 

Zeventig procent van de hoofdpijnklachten wordt veroorzaakt door (spier)spanning vanuit de nek. Deze hoofdpijn is goed te behandelen met een specifieke massage.

 

FACELIFTMASSAGE

Geen behoefte aan botox of een operatie? Een kuur van de faceliftmassage maakt uw huid weer elastisch en laat uw huid
stralen!

LEES MEER >

LEES MEER >

ZUURSTOFBEHANDELING

 

Laat u verassen door een zuurstofbehandeling. Het Echo2plus systeem is speciaal ontworpen om uw gezicht te reinigen, te voeden en elke huidcel een impuls te geven door het revolutionaire gebruik van de zuivere zuurstofmolecule.

 

KINESIOLOGIE

Kinesiologie betekent letterlijk 'bewegingsleer'. Het is een methode die de mens in zijn totaliteit benadert en balans brengt in het energiesysteem. Door middel van spiertesten wordt onbalans zichtbaar.

LEES MEER >

LEES MEER >

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

 

De veranderingen die de zwangerschap in het lichaam en de psyche teweegbrengt, vragen om speciale aandacht. Het extra gewicht door een zwangerschap en de ongelijke verdeling ervan, kan klachten veroorzaken. Een massage tijdens de zwangerschap is daarom zeer heilzaam en een genot voor moeder en kind.

 

SHANTALA BABYMASSAGE

Met een Shantala babymassage worden zowel uw eigen zintuigen als die van uw baby geactiveerd, waardoor u intuïtief aanvoelt wat goed is voor uw baby. De babymassage levert een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van het kind op het gebied van lichaamsbesef, motoriek, weerstand en het vertrouwen in elkaar. Huilbaby's of baby's met veel krampjes hebben vaak baat bij de massage.

LEES MEER >

LEES MEER >