Even voorstellen

Miriam;  inlevend, zorgzaam, creatief en sportief

Als zestienjarige wist Miriam al dat ze mensen wilde helpen en zorg wilde verlenen. Ze kwam echter terecht in totaal andere branches; het bankwezen en een energiebedrijf. Haar liefde voor de mensheid bracht haar toch weer op de juiste weg. Naast haar reguliere werk schoolde Miriam zich om tot wat ze het liefst wilde zijn: natuurgeneeskundig therapeut. Na zes jaar studeren richtte ze in 2006 Vitalità op, zodat ze mensen kon helpen met zowel fysieke als psychische klachten.

 

Miriam was na het verwezenlijken van haar droom nog niet uitgeleerd. Samen met haar dochter Nadine besloot ze verder te leren om complete gezinnen te ondersteunen. Miriam: “Ik vind het geweldig om met kinderen te werken, daar ligt echt mijn hart. Vanuit ons eigen vakgebied kunnen we beiden volwassenen en kinderen op vele manieren helpen en begeleiden.”

 

Volgens Miriam zou iedere dag een dag met een zonnetje moeten zijn. Helaas is dit voor veel mensen niet het geval door de dagelijkse confrontatie met allerlei vormen van stress. Vitalità verlicht uw klachten en verleent preventieve zorg zodat u optimaal kunt functioneren, iedere dag weer!

 

Nadine; gedreven, enthousiast, een doorzetter en resultaatgericht

Vanuit haar achtergrond als danseres aan de dansacademie in Tilburg, is Nadine zich steeds meer gaan verdiepen in sport. Nadine werkte na het afronden van haar studie voor Sportinstructrice, als groepslesinstructrice en personal trainer. Ze houdt ervan om de beste resultaten te behalen en merkte dat voeding een grote rol speelt in dit gegeven. Het volgen van de opleiding Natuur voedingsadviseur was daarom een logische stap. “Na verloop van tijd wilde ik mijn drie specialisaties samenvoegen, en wat is er mooier om dit samen met je moeder te doen? We hebben beiden hetzelfde doel om de gezondheid en vitaliteit van mensen te bevorderen. Beiden vanuit een ander vakgebied maar eigenlijk ook weer dicht bij elkaar.” zegt Nadine.

 

Nadine en Miriam hebben gezamenlijk de opleiding Ontspanningscoach en Faalangsttrainer gevolgd om zich nog verder te specialiseren. Nadine adviseert om tijd en energie in uw lichaam te steken, we hebben er maar één van en moeten er een lange tijd mee doen. Nadine: “Door fit te zijn, straalt u energie uit, wie wil dat nou niet? De eerste stap kost soms moeite maar zet deze toch. Ik wil u graag motiveren om door te gaan en uw persoonlijke doel te behalen. Zolang u het echt wilt, is het mogelijk!”