Personal Training

 

WAT IS PERSONAL TRAINING?

Personal training is een proces waarin ik u persoonlijk begeleid naar een sportieve en gezonde levensstijl. Hierbij streven we ernaar om uw persoonlijke doel te behalen.

 

Doordat de training speciaal voor u op maat gemaakt is, merkt u dat er snel resultaten geboekt worden. We werken aan wat voor u belangrijk is.

Naast de trainingen op fysiek vlak, coach ik u ook op het gebied van voeding en een gezonde levensstijl. Soms zijn dit wat kleine aanpassingen op uw huidige voedingspatroon, in andere gevallen komt hier wat meer bij kijken. Hoe dan ook begeleid ik u om gemotiveerd te blijven en vooral door te zetten.

 

WAAROM ZOU U KIEZEN VOOR EEN PERSONAL TRAINER?

• u krijgt persoonlijke aandacht gericht op uw eigen doelen;

• u boekt sneller resultaat;

• u behaalt uw persoonlijke doel sneller doordat u zowel begeleid wordt op het gebied van voeding als sport;

• trainen met een personal trainer is gezelliger, doeltreffender en motiveert u om daadwerkelijk te gaan sporten;

• personal training is tegenwoordig betaalbaar.

 

RUNNING (HARDLOPEN)

Ook starten we met iets nieuws. Running oftewel hardlopen is erg populair geworden in de afgelopen maanden en daarom starten we met

Personal Running Training (PRT) en Running Team (RT).

 

PRT houd in dat je 1 op 1 traint om jou doel te bereiken, dit kan zijn voor het trainen van een halve marathon of omdat je lekker wilt gaan hardlopen maar niet goed weet hoe je dit het beste kan opstarten, ons doel is om hardlopen voor iedereen toegankelijk te maken ongeacht je leeftijd of gewicht. Jij zegt je doel wij maken een plan, en begeleiden je op een juiste manier door het traject. Je doel kan variëren van 1 tot 21 km. In overleg is het altijd mogelijk om de PRT in een groepje van max. 4 personen te doen.

 

RT oftewel running team, houd in dat je traint in groepsverband, je start gezamenlijk met een doel en traint hier samen naartoe. Je word begeleid door op een juiste manier te trainen en een goede techniek te gebruiken. Ook hier geld ongeacht leeftijd en doel, wij proberen je zo goed als kan te begeleiden.

 

MEER WETEN OVER PERSONAL TRAINING?