Sportlessen

 

SPORTLESSEN IN ONZE EIGEN SPORTRUIMTE

Vanaf medio september zullen we starten met het geven van sportlessen in onze eigen sportruimte. Onder andere zal daar een deel van de personal lessen gegeven worden, maar ook starten we met groepslessen zoals o.a Bodyshape, Pilates, Conditielessen, Circuittraing, Bootcamp en Sambaerobic. Deze lessen zullen worden gehouden op de locatie: Raamveld 59 in Beverwijk.

 

 

 

 

 

RUNNING (HARDLOPEN)

Ook starten we met iets nieuws. Running oftewel hardlopen is erg populair geworden in de afgelopen maanden en daarom starten we met

Personal Running Training (PRT) en Running Team (RT).

 

PRT houd in dat je 1 op 1 traint om jou doel te bereiken, dit kan zijn voor het trainen van een halve marathon of omdat je lekker wilt gaan hardlopen maar niet goed weet hoe je dit het beste kan opstarten, ons doel is om hardlopen voor iedereen toegankelijk te maken ongeacht je leeftijd of gewicht. Jij zegt je doel wij maken een plan, en begeleiden je op een juiste manier door het traject. Je doel kan variëren van 1 tot 21 km. In overleg is het altijd mogelijk om de PRT in een groepje van max. 4 personen te doen.

 

RT oftewel running team, houd in dat je traint in groepsverband, je start gezamenlijk met een doel en traint hier samen naartoe. Je word begeleid door op een juiste manier te trainen en een goede techniek te gebruiken. Ook hier geld ongeacht leeftijd en doel, wij proberen je zo goed als kan te begeleiden.

 

Momenteel zijn we druk bezig om de locatie klaar voor gebruik te maken. Een voorlopig lesrooster zullen we zo snel mogelijk op onze website zetten. U kunt verwachten dat er elke doordeweekse dag mininmaal een ochtend- en minimaal een avondles zal plaatsvinden.

 

We zullen werken met een 10 rittenkaart en een maandabonnement dat per maand opzegbaar is. Wanneer je een maandabonnement hebt, ontvang je daarmee 20% korting op alle Voedingsadviezen en op de Personal Training.

 

OP DE HOOGTE BLIJVEN OVER ONZE SPORTLESSEN?