Voeding

 

WAT DOET VOEDING VOOR U?

Gezond eten is erg belangrijk. Tegenwoordig wordt u dan ook omver geblazen met allerlei goedbedoelde manieren om af te vallen en gezond te eten. Maar wat moet u geloven, is diëten eigenlijk wel gezond en wat werkt het beste voor u? Ieder mens is immers anders.

 

Bij Vitalità wordt gewerkt met natuurlijke voeding. Dit houdt in dat we streven naar een voedingspatroon met zo min mogelijk toevoeging van kleur,- geur,- en smaakstoffen en E-nummers. Oftewel we proberen zo ‘schoon’ mogelijk te eten, ook wel clean eating genoemd.

 

Een goed en gezond voedingspatroon is voor ieder persoon anders. Elk lichaam is uniek en heeft andere behoeftes, zo ook in voeding. Heeft u bepaalde wensen of last van specifieke ongemakken? Onze voedingsschema’s worden speciaal voor u samengesteld waarbij rekening gehouden wordt met alle relevante omstandigheden.

 

HOE WORDT EEN VOEDINGSSCHEMA OPGESTELD?

U wordt begeleid door middel van uw persoonlijke voedingsdagboek. Doordat u een week lang bijhoudt wat u eet en drinkt, kunnen wij u feedback en tips geven om zodoende tot een gezond en schoner eetpatroon te komen. Ik help u graag om op een leuke manier voor u het juiste voedingspatroon te vinden. Met afwisselende recepten, nieuwtjes op het gebied van voeding en handige weetjes begeleid ik u door het gehele traject.

 

MEER WETEN OVER ONZE  VOEDINGSSCHEMA'S?